Petak 20.05.2016.
15:52
Vestionline, Informer

Crnogorci "oteli" još jednog srpskog reprezentativca

fss.rs
Još jedan propust fudbalskog saveza Srbije

Iako se nalazio na proširenom spisku novog selektora Slavooljuba Muslina Filip Stojković je odlučio da nastupa za selekciju Crne Gore u koju ga je još pre tri meseca pozvao novi selektor Ljubiša Tumbaković.

- Još pre tri meseca sam odlučio da obučem dres Crne Gore. Kontaktirali su me ljudi iz FSCG, dobio sam pasoš, državljanstvo i ne bi sada bilo u redu da pogazim datu reč. Selektoru Ljubiši Tumbakoviću biću na raspolaganju za utakmice koje nas čekaju sledeće nedelje - rekao je Stojković za Informer.

Desni bek Čukaričkog i jedna od velikih želja Crvene zvezde tvrdi da je odluku doneo odvano i da nije znao da će biti u planovima Slavoljuba Muslina.

- Kao što sam rekao, prelomio sam još odavno, kada nisam ni znao da li sam u planovima selektora Srbije. Nikakvih problema nisam imao, niti postoji neka pozadina svega ovoga, jednostavno sam prihvatio poziv Crne Gore. Naravno, za "orlove" ću uvek navijati, u reprezentaciji mi igra kum, mnogo mojih prijatelja i svim srcem im želim da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji - objasnio je 23-godišnji fudbaler.

2024 © - Vesti online