Petak 20.05.2016.
14:52
Tanjug, Vestionline

Grujić se u subotu oprašta od voljenog kluba

M. Todorović
Trkom sa "Marakane" na "Enfild": Marko Grujić, poslednji put u dresu voljenog kluba

- Biće ovo specijalna utakmica za mene, poslednja u ovom mandatu u Crvenoj zvezdi i svakako drugacija od ostalih. U isto vreme biću tužan i srećan, ali proslavićemo titulu, podići trofej i to je sjajno - izjavio je Grujić na konferenciji za medije.

Zvezdin trener Miodrag Božović, u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, obratio se Grujiću rečima: "Idi više, bićemo srećni", a zatim konstatovao da je srećan što je trenirao takvog igrača i čoveka. 

- Ali, više čoveka, jer se dobar igrač nađe, ali dobar čovek teško. Nadam se da mu nije poslednji put da igra na Marakani, da će doći neki put sa Liverpulom, a možda će ovde i da završi karijeru. 

Božović je odbacio bilo kakvu priču o kalkulacijama, s obzirom na to da se uoči poslednjeg kola Vojvodina, koja gostuje Partizanu, Radnički i Čukarički bore za dva mesta u Evropi.

- Mi ne puštamo nikoga, biće teško motivisati igracve, ali opet, čeka nas pun stadion, Zvezda je veliki klub i naša obaveza je da pružimo maksimum - poručio je Božović.

Utakmica poslednjeg kola između Crvene zvezde i radničkog igra se u subotu od 19 sati, a pola sata ranije počinje ceremonije dodele šampionskog trofeja i medalja.

2024 © - Vesti online