Sreda 18.05.2016.
20:42
S. Đurić - Vesti

Bekstvo od reketaša

Z. K. Munja
Ne peva bez ugovora: Lepa Brena

Organizator nastupa želeo je, kako prenose mediji, da nastupa bez papira, na šta ona nije pristala. Naime, koncert na kojem je trebalo da nastupi otkazan je u poslednjem momentu, a organizator je navodno optužio pevačicu da nije vratila kaparu od 7.000 evra, koja joj je data. Pevačica kaže da je jedini razlog otkazivanja njenog koncerta taj što ona nikada nije, niti će raditi bez svih potrebnih papira.

- Organizator nije imao ugovor ni regularnu dokumentaciju o organizaciji koncerta. To je rad na crno koji može imati ozbiljne zakonske posledice. Mi smo svi došli, međutim, organizator do poslednjeg momenta nije imao papire za održavanje koncerta - stoji u saopštenju Lepe Brene.

Zapalili joj bundu

Vanji Mijatović neko je zapalio bundu dok je pevala na jednom privatnom slavlju. U jednom trenutku pevačicina bunda počela je da gori, što je uplašilo nju i goste.
- Neko je bacio pikavac na moju bundu koja je stajala sa strane. U jednom trenutku je počela neverovatno da smrdi. Svi smo se uplašili - rekla je Vanja Mijatović.

Nataša Bekvalac jednom prilikom doživela je neprijatnost na nastupu u Kotoru gde je policija prekinula koncert. Međutim, lepa Novosađanka se nije nimalo uplašila.

- Momci su radili svoj posao, kad nam je omogućeno da nastavimo, nastavili smo, nisam plašljiv tip - rekla je Nataša Bekvalac.

A Nada Topčagić je na jednom veselju prošla kao bosa po trnju.

- Na jednu romsku svadbu bili smo pozvani Šaban Šaulić, Goca Božinovska, Snežana Đurišić, Mira Škorić i ja. Došli smo u hotel gde nas je dočekalo pet momaka, naše gore list. Izgledali su baš opasno. Tražili su Ćiru, šefa orkestra koga su odmah odveli u stranu. Posle kraćeg razgovora on se vratio i kaže nam: "Mi njima moramo da damo 50 odsto od zarade". Pevali smo dva dana, pa smo Goca i ja kradom pobegle u hotel i u mraku trpale stvari u kofere, kad je neko zalupao na vrata. Presekle smo se od straha, ali smo uspele da pobegnemo u drugi hotel blizu aerodroma kada smo saznali da je na vrata lupala Snežana - priča Nada Topčagić.

U poslednje vreme sve češće se prijavljuju lažne uzbune na nastupima pevača. Žrtva ovako jedne neslane šale bio je i Mile Kitić. Pred nastup u Babinoj Gredi u Slavoniji policiji je javljeno da je u sali postavljena bomba. Nastala je uzbuna, a policajci s psima proverili su svaki ćošak. Bomba nije pronađena, ali pevaču nije bilo nimalo svejedno. Slično je prošla i Neda Ukraden kada je pevala u jednom klubu u Zadru, a lažna bomba joj umalo nije upropastila nastup i u rodnom Imotskom. Marina Visković preživela je pravu dramu na svom nastupu u Derventi u Bosni i Hercegovini kada je javljeno da je u klubu postavljena bomba.

- Krivo mi je što se to desilo zato što sam prvi put nastupila u tom gradu. Ludo smo se zabavljali, sve dok za vreme pauze policija nije ispraznila klub, tako da nisam mogla da završim nastup - rekla je tada Marina Visković.

2024 © - Vesti online