Petak 20.05.2016.
12:30
S. Ban

Božja čestica najavljuje velike nesreće

pixabay.com
 

Ovaj tranzit nas je uveo u ciklus čovekovog oslobađanja i početka menjanja kolektivne svesti koja je neočekivana i mimo utvrđenog sistema. Ljudski um se menja jer je Uran sloboda i vizija, a Ovan akcija i volja. Otkriće koje nas je nedavno obradovalo doneće promene u osnovama naučnih vizija o funkcionisanju života na zemlji. I ne samo to. Ovo otkriće je tek uvod u nova otkrića koja će dobiti potpuno novu upotrebnu vrednost.

Uran u znaku Ovna predstavlja čoveka koji uzima stvari u svoje ruke i više nije spreman da čeka na novi početak jer je on već otpočeo. Oslobađajuća energija se odražava prvenstveno na kolektivnu svest jer, ova planeta, osim što predstavlja Čoveka u astrološkom učenju, predstavlja i viziju koja je zvezda vodilja u razvitku ljudske inteligencije. Nakon dugog sna, iskra poriva za slobodom.

Smene vladara

Tokom boravka Urana u znaku Ovna, narednih osam godina, možemo očekivati nemire i revolucije, nova oružja, vojne reforme, nove zakone, promene granica, robotizaciju proizvodnje, egzaltaciju sporta, dramatične smene najvećih vladara sveta, i na kraju potpuno nova društvena uređenja. Otkriće Higsovog bozona potvrđuje da je vreme krupnih promena uveliko otpočelo, a na koji način će se dalje razvijati, ostaje da sačekamo.

Kada se sve to sagleda nameće se zaključak da nije nikakvo čudo da je upravo Piter Higs začetnik teorije o Božjoj čestici jer je upravo u vreme njegovog rođenja Uran bio na istom mestu gde se tranzitno sada nalazi.

Poznato je da do velikih naučnih otkrića dolaze ljudi koji u svom natalnom horoskopu imaju nagoveštaj energije koja će se ispoljiti. Kada se tranzitno kretanje planeta preklopi sa natalnim, u prvi plan izlazi upravo energija koja je u natalnom horoskopu najavljuje događaj. Piter Higs je čekao više od pola života da se njegova teorija dokaže, to jest, čekao je da tranzitni Uran ponovo dođe na mesto gde mu se nalazi u natalu.

Kroz Higsov horoskop možemo videti i šta će se dešavati sa tim otkrićem. Zna se da su se kroz istoriju mnoga velika naučna otkrića na kraju zloupotrebljavala i pretvarala u oružje za masovno uništenje. I to je uvek bilo vidljivo u natalnim horoskopima naučnika koji su potpisivali genijalna dela.

Higsov horoskop ukazuje na velike opasnosti, jer osim što ukazuje na mogući uvod u promenu kolektivne svesti i pomak na lestvici ljudskih dostignuća i znanja, ukazuje i na moguća masovna stradanja, jer je Jupiter, vladar njegovog karmičkog Saturna, na zloglasnoj nekretnici Algol, koja je uvek umešana kada se dešavaju velike nesreće i stradanja.
 

2024 © - Vesti online