Ponedeljak 16.05.2016.
20:21
Vestionline, Alo.rs

Toma Fila o ubistvu pevačice: Ubicu će pronaći samo pod jednim uslovom!

facebook.com
Jelena Krsmanović Marjanović

U svojoj advokatskoj profesiji radio je na oko 1.000 slučajeva teških ubistva, i “svaki je bio za sebe specifičan”. On tvrdi da se u 99 odsto slučajeva ovakav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati, i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad, prenosi Alo!

- Po mom mišljenju, policija jedino u šta može sada da se uzda jeste da neko u vezi sa ovim slučajem progovori. To može da bude za dva, tri meseca, a može i da bude i za nekoliko godina. Sećam se jednog slučaja da je čovek u u zatvoru na samrti, nakon 15 godina, rekao ko je bio naručilac svirepog zločina koji je on izvršio - priseća se advokat.

Iz iskustva iz svoje dugodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećaju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog.

- Mislim da je sada policiji teško da reši ovaj slučaj. Prošlo je mnogo dana, a prva 24 sata su bila najbitnija. Kako u to vreme nije rešeno, sada ostaje da se mukotrno skupljaju dokazi, ali i da se čeka trenutak kada će neko upućen u zločin o tome i progovoriti - dodaje Fila.

Nesrećna Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, a nađena je mrtva sledećeg dana na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

2024 © - Vesti online