Ponedeljak 16.05.2016.
15:12
Vestionline

Ana Marija otkriva: Dušica zbog albuma spava sa matorcima

youtube.com
Rešila da kaže sve što zna o Dušici: Marija Ana

Marija Ana ispričala je tajne iz privatnog života Dušice Grabović, jer je pevačica, kako kaže, vuče za jezik zbog svoje ljubomore.

Naime, Smiljanićeva je pričala od Dušici i njenom privatnom životu. Kako je rekla, laž je da se Dušica sama probija u karijeri, već da joj u tome pomažu "stariji muškarci".

- Dušica ima odnose sa starijim osobama kako bi joj pomogli da snimi pesme. Znam i čoveka koji joj je pomogao da snimi prvu pesmu, promovisao je. Međutim, ona to ne ceni i pljuje o njemu gde god stigne - rekla je Marija Ana.

Grabovićka je odgovorila na ove optužbe, ističući da Marija Ana iznosi gnusne laži o njoj. Kako je rekla, taj "stariji muškarac" bio je njena velika ljubav Darko Veljović.

- Darko je moja bivša ljubav i sa njim sam bila tri godine. Mis smo sada veliki prijatelji. Ja sam o Darku i našem početku pričala javno. Stariji je od mene deset godina, živeli smo u garsonjeri i zajedno pozajmljivali novac koji sam ja vratila. Već sam rekla da je on razlog zbog koga sam  napustila posao u policiji. Upstalom, ko si ti da se ja tebi pravdam? - odgovorila je Dušica.

Ona je još priznala da voli starije muškarce jer imaju šta da joj pounude.

2024 © - Vesti online