Utorak 01.06.2010.
10:58
Vestionline

Tomić u Udinezeu, Petrović u Rasingu?

Skauti Udinezea već nekoliko meseci prate fudbalera Partizana, ali čelnici "crno-belih" traže četiri miliona evra za mladog reprezentativca Srbije. Međutim, rukovodstvo Udinezea spremno je da ponudi samo 1,5 milion evra beogradskom klubu. Predstavnici dva kluba trebalo bi da se sastanu u narednih nekoliko dana i da eventualno pokušaju da se dogovore u vezi obeštećenja.

Udineze takođe ima želju da angažuje i igrača Čelsija Nemanju Matića.

"Novosti" navode da bi predsednik Rasinga iz Santandera Francisko Pernija trebalo da doputuje u četvrtak u Beograd na pregovore sa Partizanom u vezi srpskog reprezentativca Radosava Petrovića.

Fudbaler Partizana je bio na meti Sportinga iz Lisabona, ali su čelnici portugalskog kluba odustali od angažmana pošto su "crno-beli" tražili obeštećenje od 3,5 miliona evra. Predstavnici Partizana i Rasinga trebalo bi da dogovore konačan transfer Petrovića u španski klub, jer je Pernija ponudio milion evra više od Sportinga. 

Pored Rasinga za našeg reprezentativca se zanima i Valensija. Španski list Superdeporte navodi da bi vrednost transfera u redove "slepih miševa" iznosila oko tri miliona evra.

2024 © - Vesti online