Ponedeljak 16.05.2016.
14:10
Tanjug, Vestionline

Stanković igra u humanitarnom meču "Asovi za decu"

M. Todorović
Humana misija: Dejan Stanković i Aca Kovačević, selektor futsal reprezentacije

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera biće kapiten ekipe koju će sa klupe predovoditi Radomir Antić, dok će u timu Bore Milutinovića ta uloga pripasti nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Predragu Mijatoviću.

Nastup je potvrdio fudbaler Verone Boško Janković, a ranije su to učinili Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić i mnogi drugi...

- Veoma mi je drago što sam u poslednjem momentu uspeo da uskladim obaveze i zajedno sa svojim prijateljima zaigram na najvažnijoj utakmici koja postoji - utakmici za našu decu. Pozivam sve ljubitelje fudbala da budu na stadionu Partizana sledećeg utorka, kao i da podrže akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja - poručio je Stanković.

Ulaznice za veliki humanitarni meč "Asovi za decu" prodaju se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara su zapad i istok, dok porodične ulaznice (tri) koštaju 1.000 dinara.

Humanitarni meč, koji se igra 24. maja od 20 sati, biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

2024 © - Vesti online