Ponedeljak 16.05.2016.
05:10
Vestionline

Skandal u kolumbijskom zatvoru: Direktorka tverkovala pred zatvorenicima

youtube.com
Direktorka zatvora tverkuje, zatvorenici uživaju u pogledu

Naime, Klaudija je tokom kulturne manifestacije u zatvoru provokativno plesala pred zatvorenicima, a fotografije sa proslave izašle su u javnost.

Kako prenose mediji, direktorka ja za ovu priliku izabrala provokativnu odevnu kombinaciju - uske farmerke i majicu koja joj otkriva leđa i ramena. A kada ju je ponela atmosfera, popela se na binu i tverkovala pred nekoliko stotina zatvorenika.

Zatvorenici su uživali Klaudijinom nastupu, a neki su i izašli na scenu i zaplesali sa njom. A dok su se direktorka i zatvorenici zabavljalu, u blizini nije bilo nijdnog zatvorskog čuvara.

Kolege su pokušale da opravdaju ovaj postupak svoje šefice, tvrdeći da nije imala nameru da izvede provokativni ples, ali da ju je ponela dobra atmosfera kada su je zatvorenici pozvali da se popne na binu.

Policija kaže da je Osa pod istragom i da je čeka i disciplinski postupak. Skandal se dogodio u vreme kada novi kolumbijski ministar pravde Horhe Londono proglasio vanredno stanje u kolumbijskim zatvorima u kojima su kapaciteti prepunjeni za 150 posto.

2024 © - Vesti online