Ponedeljak 16.05.2016.
04:14
Vestionline

Erdogan udao mezimicu: Bakir i Rama gosti na svadbi

Reuters
Mladenci pozdravljaju zvanice: Sumeja Erdogan i Seldžuk Barjaktar

Kako su preneli turski mediji, mlada Sumeja Erdogan udala se za vlasnika fabrike bespilotnih letelica Seldžuka Bajraktara. Zbog ovog venčanja u subotu je bio blokiran ceo Istanbul, ali tako to biva kad se udaje predsednikova ćerka.

Mnoge je iznenadila činjenica da je baš Ahmet Davutoglu bio kum mladoj Sumeji, pošto već neko vreme kruže glasine kako je došlo do sukoba između njega i Erdogana. Ipak, ovim činom Erdogan je pokazao svetu da je između njega i njegovog prijatelja ipak sve u redu.

Među gostima na svadbi bili su brojni vojni i državni zvaničnici iz Turske, brojne javne ličnosti, a svoje predstavnike imale su i Bosna i Albanija. Naime, Erdoganovi gosti bili su i član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, kao i premijer Albanije Edi Rama.

Reuters
Erdogan drži govor, Bakir Izetbegović i Edi Rama među zvanicama

Tokom ceremonije prikazan je i kratak film koji je počeo fotografijama Sumeje dok je još bila dete i njenog oca. U filmu su prikazani i detalji o njenom privatnom životu i interesovanjima. Posle toga emitovan je i film o mladoženji, u kom je prikazan njegov život od studentskih dana do prvih poslovnih uspeha.

2024 © - Vesti online