Ponedeljak 16.05.2016.
02:30
Vestionline

11 stvari koje morate da uradite tokom seksa makar jednom!

howtotreatherpes.info
Opustite se i probajte nešto novo

1. Pijani seks

Ako ga do sada niste probali, naš savet je da uzmete flašu tekile i zatvorite se u kuću sa svojom dragom. Napijte se malo, otkrijte potpuno nov i lud način vođenja ljubavi.

2. Golicanje perjem

Kupite dugačka perja i njima golicajte partnerku po telu, pa onda neka ona vas dodiruje perjem. Dodir nežnog pera nateraće vas da se naježite i istovremeno neverovatno uzbudite.

3. Seks na plaži

I ne, nije u pitanju onaj koktel koji vaša devojka voli da pije svakog vikenda... Nego se bacite na pesak i pređite na stvar! Mali savet: Probajte u zoru.

4. Tihi seks

Zamolite devojku da pokuša da ne ispusti zvuk tokom vođenja ljubavi. Bez uzdaha, dahtanja i prljavih reči... samo tihi seks! Pređite joj prstima preko leđa, gricnite je i posmatrajte kako se samokontroliše.

www.rantchic.com

5. Jedan na brzaka

Baš u trenutku kada vaša devojka bude kretala na put, preprečite joj put i skinite joj haljinu. Uskoro će smisliti izgovor zbog kojeg će zakasniti na posao.

6. Seks u divljini

Zamislite da vodite ljubav sa prirodom! Pesma ptica, zvuk zrikavaca, zvezdano nebo... Prava scenografija za jedan spori i senzualni odnos.

7. Seks sa nepoznatom devojkom

Zapamtite da seks nije seks ukoliko niste grešni. Zato budite grešni jedne noći i privedite potpunu neznanku u stan. Mnogi kažu da je seks sa potpunim strancem neverovatan. Samo, ne zaboravite da koristite zaštitu.

8. Seks u vodi

Samo proverite da li je voda čista, pre nego što uronite u talase strasti i požude.

9. Čitajte erotske priče, romane

Častite se malo prljavim štivom. I dok budete čitali, masturbirajte!

10. Seks u avionu

Znamo da su toaleti u avionu premaleni i skučeni. Ali blizina će samo rasplamsati strasti.

11. Seks sa starijom damom

Stariji dame su nekim muškarcima posebno seksi i neodoljive. Zrele su, iskusne i znaju šta žele, a šta ne žele u krevetu.

2024 © - Vesti online