Subota 14.05.2016.
13:22
Vestionline

Đokovićev rival jadikuje: Sve bi bilo lakše da nema Novaka

Reuters
Ili slikovitije rečeno Novak je Ferari, a ostali su Ford

Međutim, kada je u pitanju vršnjak Endi Marej naš igrač ima ubedljivu prednost pošto je Škotlanđanin pobedio 23 puta u 32 međusobna duela.

U intervjuu datom za Sports Ilustrjed povodom razlaza sa Ameli Morezmo, koja mu je bila trener u prethodne dve godine, Marej je pričao i o tome koliko je frustrirajuće to što igra dobro, ali gubi mečeve od najvećih konkurenata - Đokovića, Nadala i Federera.

- Ako ste na primer vi Real ili Atletiko Madrid kada Barselona igra neverovatno za vas je to verovatno frustrirajuće. Naravno da je odlično što su tu i što mogu da se nadmećem protiv njih, ali da ih nema sve bi bilo mnogo lakše - rekao je Marej kroz smeh.

Trenutno drugi teniser sveta nastavio je da žali svoju sudbinu.

- Za mene i moju karijeru je pozitivna stvar to što imam priliku da igram protiv najboljih tenisera, možda trojice najboljih ikada, jer me teraju da i sam poboljšavam svoju igru - kazao je Škotlanđanin. 

Protiv Federera Marej ima nešto bolji skor u odnosu na duele sa Novakom pošto je upisao 11 pobeda u 25 duela, dok je odnos pobeda i poraza u mečevima sa Nadalom 17:7 u korist Španca.

Podsećamo da će Marej u prvom polufinalu Mastersa u Rimu od 14.30 sati na megdan Francuzu Lukasu Puju, dok će Novak Đoković od 20 časova odmeriti snage sa Keijem Nišikorijem.

2024 © - Vesti online