Petak 13.05.2016.
19:33
Vestionline

Novak: Kao da smo igrali pet setova (VIDEO)

Reuters
Odličan meč smo gledali u četvrtfinalu Rima

Prvo pitanje bilo je vezano za pet set lopti koje je imao Rafael Nadal u 10. gemu drugog seta, ali je Novak napravio retrospektivu celog meča.

- Razmišljao sam samo kako da sačuvam nerve u važnim momentima. Nervozno sam počeo oba seta, on je pravio brejkove. nisam uspevao da dođem do svoje igre na početku. Dobri momenti u ključnim momentima su me vratili u meč. Ovo je pobeda u dva seta, ali se osećam kao da smo igrali pet setova.

Zanimljiv momenat je bio poen kojim je Đoković osvojio prvi set.

- Bilo je dosta zanimljivih i važnih poena. Mislim da sam imao tri ili četiri set lopte na 6:5. U tom odlučujućem poenu dobro sam anticipirao, a dosta je zavisilo i od vetra koji je duvao.  Mislim da je Nadal danas igrao veoma kvalitetno i iz forhenda i bekenda, bio je agresivan, ali na kraju ja sam imao nešto više sreće.

Đoković je zabeležio 13. uzastopnu pobedu u Rimu što mu daje krila pred Rolan Garos koji mu je uz Olimpijske igre glavni cilj ove sezone

- To je izazov koji me čeka na šljaci. Moram da budem zadovoljan s onim što sam postigao. Ne smemo da zaboravimo da je Nadal ponovo u formi, igrao je dobro u Monte Karlu i Barseloni, ali meni ova igra daje dosta samopuzdanja za ostatak ovog turnira i predstojeći Rolan Garos

2024 © - Vesti online