Četvrtak 12.05.2016.
04:30
Vestionline

Najzad: Stigao najbezbedniji taksi prevoz u Beogradu!

Promo
Vožnja taksijem treba da predstavlja uživanje

Sada je dostupna jedna estonska aplikacija preko koje možete u par klikova na telefonu, doći do najbezbednijeg, najsigurnijeg taksiste sa komfornim vozilom.

Ova firma je napravila sistem gde samo vozači koji su prošli strogu obuku mogu da budu deo nje, a kad naručite taksi imate sve podatke od vozača (slika, tip vozila i broj telefona taksiste).

Kako da naručite taksi? Veoma jednostavno.

Skinete BESPLATNO aplikaciju (Microsoft, Android, IOS), pokrenete je, aplikacija vas momentalno locira, potvrdite lokaciju i kliknete "request taxi", i vozilo stiže u roku od 4-6minuta.

Promo

Zamislite da više ne morate da brinete kada naručujete taksi, da li je prijatan taksista, da li je neki manijak, da li će da vas "ošuri sa cenom". A zamislite da ne morate čak ni da zovete i naručujete ili zaustavljate taksi, nego u par klikova na telefonu dobijete garantovano bezbedno I komforno vozilo sa sa svim informacijama o vozaču i vozilu.

Čak imate i opciju da ocenite vozača, što utiče na njegov rejting, pa vi sad razmislite koliko će da se trudi da bude prijatan i uslužan. A možda vam i da bombone ;)

Stvarno neverovatno! Ova kompanija je pokrenuta od 21-godišnjeg Estonca koju je podržala gigantska kompanija Skype. Pored Estonije, uspešno posluje u Finskoj, Letoniji, Litvaniji, Belorusiji, Gruziji, Meksiku, Holandiji i Češkoj. Proglašena je za vodeću Taxi buking aplikaciju u Severnoj i Istočnoj Evropi sa preko 500.000 korisnika I 10.000 taksi vozača.

Promo

U Beograd su pristigli nedavno i intenzivno rade na tome da pruže transparentnu uslugu i da omoguće baš tebi dovoljno razloga da veruješ Taxify vozilima i vozačima.

Nadamo se će ovo mnogim Beograđanima ulepšati život.

Više informacija na www.taxify.eu/sr

2024 © - Vesti online