Sreda 11.05.2016.
10:49
Alo, Vestionline

Toma se predomislio, pije kafu sa Šešeljem!?

Tanjug
Da se prekrstiš kakva je srpska politička scena...

Samo 24 sata nakon što je izjavio da nema nameru da razgovara sa strankama, jer se zna da će mandat za pravljenje nove vlade poveriti Aleksandru Vučiću, iz kabineta predsednika Srbije su za tabloid "Alo!" poručili:

"Predsednik ne može da obavi konsultacije dok se ne konstituišu skupština i formiraju poslaničke grupe", ostavivši tako mogućnost da do pomenutih konsultacija ipak dođe.

- Kada bih ga savetovao, to bi bilo da primi sve predstavnike stranaka, i počasti ih limunadom, za koju čujem da je odlična u predsedništvu i sokom, pa onda da imenuje mandatara - rekao je profesor Vladan Petrov, prenosi "Alo!"

Ne treba zaboraviti i da su naredne godine planirani predsednički izbori, na kojima Nikolić planira da se kandiduje za još jedan mandat.

- Naravno da želim da budem kandidat SNS-a, i oni su bili moji kandidati na ovim parlamentarnim izborima, i ja sam to jasno i otvoreno rekao. Smatrao sam da treba da se čuje moj glas i rekao sam da želim da pobedi SNS. I ja očekujem od SNS-a da kaže "Želimo da pobedi Tomislav Nikolić. Ne vidim drugi scenario, ne mogu da ga zamislim" - rekao je Nikolić za portal "Sputnjik".

2024 © - Vesti online