Sreda 11.05.2016.
08:18
Vestionline

"Večiti ministar" hoće da bude predsednik Srbije!

Tanjug
Dosta mu ministrovanja, ima veće ambicije...

"Nije jeres menjati ministarstva"

- Kako sada stvari stoje kandidovaću se na predsedničkim izborima, pa neka građani daju svoj sud o tome kako sam radio na različitim pozicijama. Važnija mi je ta ocena nego bilo koja pozicija ili fotelja - rekao je Ljajić, a prenose agencije.

Ljajić je naveo da ne zna da li će biti ministar i u novom mandatu, da će o sastavu vlade odlučivati lider SNS Aleksandar Vučić, kao i da će osim koalicije okupljene oko SNS u kojoj učestvuje i SDPS, u vladi biti i SVM.

Povodom izjave nosioca liste Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamera Zukorlića da očekuje Vučićev poziv u vladu, Ljajić kaze da "Zukorlića ništa drugo i ne zanima sem da bude u vlasti". On je dodao da Vučić bira ljude koji po njegovom misljenju mogu da doprinesu reformama.

- Lično mislim da Zukorlić ne može ništa da doprinese - smatra Ljajić, prenose agencije.

Upitan da prokomentariše to što je do sada promenio više različitih resora u više vlada, on kaže da zbog toga i nema želju da učestvuje u novoj vladi.

- Nemaju drugu kritiku. Ne govore šta sam i kako radio, već koliko sam ministarstava promenio. To nije jeres. Jeres bi bio da sam nešto ukrao ili proneverio. Ako za ovu zemlju i građane nisam uradio nešto dobro, sigurno nisam ni loše", ubeđen je "večiti ministar" Rasim.
 

2024 © - Vesti online