Nedelja 08.05.2016.
16:18
Vestionline

Cucina majka: Ne bih došla na svadbu moje ćerke sa Šabanom

Fotomontaža
Cucina majka smatra da je veza njene sa Šabanom pedofilija

Čak i kad bi se pevač razveo od supruge Goce, pevačicina mama ne bi otišla na svadbu svoje mezimice.

- Ne bih došla na Cucinu i Šabanovu svadbu, jer je za mene prihvatljiva razlika među partnerima od najviše pet godina. Ne podržavam da stariji muškarci budu s mladim devojkama, niti zrele žene sa klincima. Za mene je to pedofilija. Zgražavaju me takve stvari, to rade bolesne i neuračunljive osobe - tvrdi Ljiljana.

Iako je Cuca u jednom nedeljniku priznala da je Šabanova ljubavnica i da želi da mu rodi dete, Ljiljana se ne obazire.

- Ma ona to radi iz inata. Odlučila je da svima udari kontru. Muka joj je što je razvlače po novinama. Rekla mi je da će svima da pokaže kakvu prašinu može da podigne. I tetovažu "Šaban" je istetovirala iz inata. Ja joj kažem da ću da sazovem konferenciju za novinare u njeno ime, da sve otkrijem, ali ona samo procedi: "Nemoj mama, ima Boga."

Cucina majka ne veruje ni da je Šaban rekao za njenu ćerku da je đubre koje ga progoni, kako su preneli brojni mediji.

- On je čovek starog kova i vremena i po oblačenju, poštenju i ponašanju. Nikad on ne bi moju Cucu nazvao đubretom. Možda Goca daje intervjue u njegovo ime. Nikad moju ćerku nisam pitala "da li si se je*ala sa tim i tim", jer je ona odrasla osoba. Ipak, kad razgovara sa Šabanom, a ja sam pokraj nje, nikad mi to nije zvučalo ljubavnički. Nikad nije bilo "kuco, maco", niti bilo šta vulgarno - kaže Ljiljana Negovanović za "Informer".

2024 © - Vesti online