Subota 07.05.2016.
18:39
Vestionline

VIDEO: Pogledajte spot sa lepom tužiteljkom Krima!

facebook.com
Natalija Poklonska u opuštenom izdanju

U snimanju pesme i spota učestvovali su saradnici glavnog tužilaštva Krima, službe sudskih istražitelja, regionalne uprave Federalne službe bezbednosti, pripadnici Nacionalne garde, kao i studenti Krimske akademije tužilaštva.

Spot u čijem snimanju je učestvovala glavna tužiteljka Krima Natalija Poklonska objavljen je na internetu. Video-klip uz pesmu "Od heroja prošlih vremena" ("Večiti plamen") iz filma "Oficiri", snimljen je specijalno povodom obeležavanja godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu.

- Naša ideja je da ujedinimo napore svih organa za zaštitu reda i prava Republike Krim. Hteli smo da pokažemo da naša pobeda zauvek ostaje sa nama. Naši dedovi i pradedovi proterali su fašiste iz naše zemlje, odbranili su našu Otadžbinu. I mi smo dužni da iz generacije u generaciju na svaki način prenosimo sećanje na veliku pobedu - izjavila je Poklonska, a prenose ruski portali.

Spot je snimljen na memorijalnom kompleksu na mestu koncentracionog logora "Krasni" kod Simferopolja i spomenika pripadnicima mornaričkih desantnih snaga kod Jevpatorije, na kojem se u vreme tragičnih događaja na Majdanu u Kijevu 2014. godine pojavila georgijevska lenta.

2024 © - Vesti online