Nedelja 08.05.2016.
05:30
Vestionline

Kremu za podočnjake morate da koristite pravilno! Evo kako!

pixabay.com
Svež izgled uz pravilnu upotrebu krema

Podočnjaci su pre svega stvar genetičke predispozicije, ali mnoge žene greše kad pomisle da su tamni kolutovi problem protiv kojeg ne mogu da se bore. Samo je pitanje koji je ispravan način.

Većina žena sigurno kremu ispod očiju nanosi pre spavanja. Međutim najnovija dermatološka ispitivanja su pokazala da je to potpuno pogrešno.

Kremu za područje ispod očiju je najbolje da nanosite ujutru kad se probudite. Ako je namažete uveče ona u toku noći lako može da završi ili na jastuku ili u vašim očima, jer se nesvesno pomerate, ili možda čak i trljate oči. Ukoliko vam krema uđe u oči, ujutro možete da se probude sa iziritiranim očima, koje će u najmanju ruku da suze, a može i da dođe do zapušenja suznih kanala koja dovode do nakupljanja bakterija.

Vaše oči ujutro treba najviše da hidrirate da bi se oporavila posle buđenja. Neophodno je da nanosite proizvod sa aplikatorom koji hladi ili onaj koji sadrži peptide, jer hladan efekat i peptidi zatežu kožu i smanjuju natečenost vrlo brzo nakon nanošenja. Dozvolite kremi nekoliko minuta da se potpuno apsorbuje, pre nego što počnete da nanosite šminku.

2024 © - Vesti online