Petak 06.05.2016.
19:36
Vestionline

Hrvatica napravila skandal u Madridu!

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Vidim da ljude zanima zašto nisam htela da se rukujem sa protivnicom. Tenis sam počela da igram davno i bila sam u mnogo situacija na terenu i van njega koje su bile teške, ali svih tih godina nisam videla ovakvo ponašanje. Moja protivnica je tri puta tražila pomoć fizioterapeuta, dva puta je otišla na toalet, prestajala da igra usred gemova kako bi tražila pomoć, slučajno svaki put kad sam ja bila u naletu, uzimala smešno mnogo vremena između poena i još je vrištala kao životinja na svaku moju grešku. Ne smatram da nisam postupila sportski. Ovo nije prvi put da se tako ponašala. Za mene je to neprihvatljivo - napisala je Lučić Baroni na Fejsbuk stranici, prenosi hrvatski portal "Indeks". 

Zanimljivo, 34-godišnja Hrvatica je za takav potez dobila podršku Ruskinje Svetlane Kuznjecove i Bugarke Sesil Karatančeve.
 
- Potpuno se slažem s tobom, isto se dogodilo i u mom meču - napisala je Kuznjecova, dok je Bugarka bila puno oštrija.
 
- Bila si previše pristojna prema njoj. Isto se dogodilo meni u Rolan Garosu i znaš šta? Na kraju meča sam htela da je izvučem sa terena i da je pretučem. To što se nisi rukovala s njom zapravo je sportski potez. Ponašanje kao njeno nema veze sa sportom. Ako želi da glumi neka ide u Holivud - napisala je Karatančeva.

2024 © - Vesti online