Ponedeljak 02.05.2016.
16:59
Telegraf

Policija razmišlja da raspiše nagradu za trag koji bi doveo do ubice Jelene Marjanović!

facebook.com
Policija na sve načine pokušava da reši slučaj ubistva

Kako je Telegraf usepo da sazna od izvora iz istrage, policija danima razmišlja da raspiše novčanu nagradu za svakog ko ukaže na trag i činjenice koje bi mogle da pomognu da se najmisterioznije ubistvo u Srbiji razreši, i uhapsi ubica.

– Naš zakon to dozvoljava – kazao je izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, u tom slučaju bi MUP pozvao sve koji raspolažu korisnim saznanjima da se jave na određeni broj telefona, putem mejl adrese ili da lično dođu u policijsku stanicu, i informacije o ubistvu o kojem bruji cela Srbija podele sa nadležnim organima.

Istraga o ubistvu Jelene Marjanović traje tračno mesec dana. Ona je nestala u subotu, 2. aprila, oko 15 časova, tokom trčanja na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Njeno telo pronađeno je sutradan oko 13 časova u kanalu pored nasipa. Obdukcija je pokazala da pevačica nije silovana a da je usmrćena sa nekoliko udaraca u glavu tupim predmetom, za kojim se, kao i za ubicom, još uvek traga.

Inače, nagrade za ovakve stvari retko se raspisuju u policiji a to je nešto za čim se poslednje poseže u rešavanju slučajeva.

2024 © - Vesti online