Nedelja 01.05.2016.
18:54
Vestionline

SNS: Pajtić nervozan jer će odgovarati za sve pljačke koje je sproveo!

Tanjug
Naprednjaci spremni da razotkriju prošlost lidera DS-a

Iz SNS su još upitali Pajtića da li je nervozan zbog toga što se plaši krivične odgovornosti za sve pljačke koje je sprovodio u prethodnih 16 godina.

"Poručujemo Bojanu Pajtiću da je do sada morao naučiti da se ne isplati lagati i krasti, i da mu nije kriva SNS jer je ponovo sam pokazao svim građanima Srbije da nije ništa drugo do osvedočeni lažov, manipulator i prevarant", navodi se u saopštenju.

"Umesto što laže, krade i vara, i što bi najradije Sretana Brankovića, i sve ostale građane Srbije koji su nedvosmisleno na izborima podržali Aleksandra Vučića izmestio sa lice zemaljske kugle, mi mu preporučujemo da se bavi analizom svog izbornog debakla i konačno shvati zašto su građani nedvosmisleno rekli 'NE' čoveku koji je opljačkao čak i decu sa smetnjama u razvoju", dodaje se u saopštenju SNS.

Demokratska stranka saopštila je ranije u nedelju povodom slučaja greške u upisu JMBG birača iz Vitine da je to "dokaz  aljkavosti, neznanja i zloupotreba", na koje su se predstavnici vlasti "oslonili kako bi prisvojili glasove".

2024 © - Vesti online