Četvrtak 28.04.2016.
22:37
Vestionline, mozzartsport.com

Bjeković: Ne stojimo iza ovog napada!

M. Todorović
 

Tužni dani za srpski fudbal. Posebno za Partizan. Ali ne samo za Partizan. I ne samo za fudbal. Poraz za društvo u celini. Delom verovatno i kao posledica neprestanih optužbi i vređanja dve sukobljene strane koje se bore za prevlast. I samo kratak intermeco iako je jedan čovek mogao da izgubi glavu u divljačkom piru huligana ispred stadiona u Humskoj. A onda opet po starom.

Uprava Partizana pozvala je policiju da pohapsi ne samo izvršioce fizičkog napada na generalnog direktora Miloša Vazuru i njegove kolege, već i inspiratore nemilog događaja. Indirektno je, ipak, sumnja svaljena na opoziciju okupljenu u grupaciji "Crno-bela familija". Njen predvodnik i legendarni fudbaler, a potom i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković decidno je negirao da Vazurini protivnici imaju bilo kakve veze sa huliganima. 

- Zgrožen sam optužbom iz Partizana da bilo ko od članova Skupštine ili blizak klubu stoji iza ovoga. Siguran sam da će se ’Crno-bela familija’ oglasiti ovim povodom. U svakom slučaju se ograđujem i osuđujem ovakav čin - izjavio je Bjeković.
 

2024 © - Vesti online