Četvrtak 28.04.2016.
16:57
Tanjug, Vestionline

Vujasinović: Da pružimo jak otpor "timu sveta"

Printskrin: Youtube/GROBARI.NET
 

Duel na Banjici biće sudar dve ekipe koje su zajedno osvojile 15 titula prvaka Evrope, uz zagrebačku Mladost najuspešnije na Starom kontinentu.

- Čeka nas susret sa najtežim mogućim protivnikom, koji za nas nema rezultatski značaj, a Pro Reku je mnogo bitniji jer se bori za prvo mesto i direktan plasman u polufinale - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije. 

Pro Reko predvode Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović i Dušan Mandić, ali i ostale zvezde koji čine Đenovljane kao prve favorite za trofej.

- Jasno je da nas čeka teška utakmica, u kojoj želimo da dobrom igrom pokažemo da smo napredovali u odnosu na prvi susret i da se pripremimo za polufinalnu seriju plej-ofa. Nadam se da ćemo pružiti dostojan otpor ekipi koju možemo slobodno da nazovemo tim sveta - poručio je Vujasinović, kao igrač osvajač četiri titule Evrope sa Pro Rekom i jedne sa Partizanom. 

Vaterpolista Partizana Mateja Asanović ističe da se ekipa ne nada pobedi, ali da je cilj da oteža posao velikanu iz Đenove.

- Svim vaterpolistima je san da jednog dana zaigraju za Pro Reko. Trudićemo se da dokažemo da imamo potencijal zbog kojeg možemo da se nadamo da ćemo u dogledno vreme i doci do Reka - zaključio je Asanović. 

Utakmica 9. kola Lige šampiona između Partizana i Pro Reka igra se u subotu od 18 sati.

2024 © - Vesti online