Četvrtak 28.04.2016.
12:09
Vestionline

SNS ne odustaje od Vračara: Ma, može koalicija i sa socijalistima...

Tanjug
Da SNS vlada i na Vračaru: Goran Vesić

Gradski menadžer ne isključuje mogućnost koalicije na Vračaru sa SPS-om ukoliko prihvate njihov program i dodaje da koaliciju sigurno neće praviti sa pokretom Dosta je bilo i DS-om.

- Na lokalu su mogući razgovori. Za nas je važno da sa strankama i odbornicima razgovaramo o razvoju Vračara. SNS vodi Beograd i Republiku i mi imamo ozbiljne projekte za Vračar - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

On je dodao da je SNS u toj gradskoj opštini odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju izbori za parlament - lista Aleksandra Vučića pobedila je na 62 od 63 biračka mesta.

Što se tiče lokalne liste, Vesić napominje da je SNS osvojila najviše odborničkih mesta u SO Vračar i da su dobili 4.500 glasova više u odnosu na izbore 2012. godine.

Gradski menadžer kaže da su u podslednje dve godine imali opstrukciju opštine za sve važne projekte na Vračaru koje je grad pokrenuo i da je važno da SNS bude na vlasti u toj gradskoj opštini kako bi se pokrenuli brojni planirani projekti.

Demokrate sa koalicionim partnerima osvojile su na Vračaru 17 mandata, SNS 16, Dosta je bilo 7 mandata, SPS 3 mandata, DSS 2 mandata.

2024 © - Vesti online