Četvrtak 28.04.2016.
09:58
Vestionline, alo.rs

Policija sumnja: Muž zna ko je ubio Jelenu, ali ne sme da kaže?

facebook.com
Prošlo skoro mesec dana, a ubica još na slobodi: Jelena Krsmanović Marjanović

U policiji se nadaju da će Zoran Marjanović narednih dana skupiti snage i ispričati sve što zna o čoveku koji je svirepo ubio njegovu Jelenu, prenosi "Alo!".

- Svima nam je sumnjivo što porodica ne želi da sarađuje sa policijom. Davali su šture informacije o Jeleninom nestanku i poslednjim satima njenog života... Na poligrafskom testiranju pali su na pitanjima o ubistvu. Stiče se utisak da nekoga štite iz njima poznatih razloga - objašnjava sagovornik ovog lista blizak ovom misterioznom slučaju.

I sam Zoran Marjanović u jednom od mnogobrojnih intervjua rekao je da je "ubica Jelene verovatno bio na njenoj sahrani". Međutim, nije hteo da precizira ko bi to mogao biti.

- Osim njega, priču da je na dan nestanka bila sa njim i ćerkom na nasipu, niko ne može da potvrdi. Njena majka Zorica u policiji je rekla da joj se ćerka javila rekavši da ide da trči i da će uskoro doći kod nje. Međutim, Jelena nije rekla ni gde trči, ni sa kim - objašnjava sagovornik.

Kako "Alo!“ saznaje, policiji je sumnjivo da na nasipu nije pronašla tragove Jelenine borbe sa ubicom.

- Iako mislimo da ga je dobro poznavala, čudno je to što nismo uspeli da pronađemo ni jedan trag, bar dok se nogama ili rukama branila, a to stvara novu sumnju da je ubijena negde drugde. Čak ni kap njene krvi nije pronađena, što je nemoguće, jer je moralo biti krvi s obzirom koliko je puta udarena u glavu - kaže sagovornik.

2024 © - Vesti online