Utorak 26.04.2016.
14:42
Tanjug

Lešnjak: Zvezda brutalna, ali gledamo samo našu računicu

youtube.com/Crvena Zvezda
 

- Gledam samo nas i našu računicu. Napravili smo mikro svet u kojem funkcionišemo za sada jako dobro. Iskreno, Zvezda je prvak i tu nema šta da se doda. Ona je to zaslužila zbog utakmica koje je odigrala do sada. Nadati se nešto i pričati, to nije stvarno normalno. Da li će Zvezda biti prva posle ove utakmice ili neke sledeće, vreme će pokazati, ali Zvezda zaslužuje da bude prva zbog načina na koji je odigrala prvenstvo - rekao je Lešnjak na konferenciji za medije na Banovom brdu.

Prema njegovim rečima, Zvezda je sezonu odigrala "brutalno".

- Najbolji su klub kod nas, imaju trenera koji ih je fantastično vodio od početka i čeka nas teška utakmica. Kad pričamo o našim prednostima, možda je pitanje koliko će igrači Zvezde biti motivisani za ovaj meč. Kad je reč o prednostima Zvezde, njihovi igrači su svežiji, nisu igrali za vikend. Žao mi je što neće biti publike. Nećemo se braniti i nadam se da nećemo proći kao u prošlom susretu - istakao je Lešnjak.

Prvotimac Čukaričkog Branislav Janković, strelac prvog gola u prošlom kolu protiv Partizana, izjavio je da će ekipa igrati za Petra Bojića, koji je u Humskoj doživeo tešku povredu ligamenata.

- Očekuje nas utakmica protiv definitivno najbolje ekipe ove sezone u našem prvenstvu. Ne znam da li je prerano da o tome pričam, ali moram da spomenem našeg saigrača Petra Bojića o kojem svi razmišljamo ovih dana. To mi je prvo bila u glavi danas. Težak trenutak za njega i za nas. Pokušaćemo da ostvarimo pobedu za njega - rekao je Janković.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

2024 © - Vesti online