Ponedeljak 25.04.2016.
14:17
Alo rs, Vestionline

Novi detalji: Jelenu nisu ubili udarci po glavi, već...

facebook.com
Bila je još živa kad je bačena u kanal: Jelena Krsmanović Marjanović

- Ubijena je imala kontuziju mozga i nije bila pri svesti, ali davala je znakove života. Ubica ju je bacio u kanal sa žabokrečinom. Iako je kanalu njemu bilo malo vode, ona zbog nesvesti nije mogla da se podigne na noge. Borbu za život izgubila je upravo u vodi koja joj nije bila ni do kolena - objašnjava izvor lista "Alo".

U njenim plućima je pronađena voda i tragovi čestica iz kanala sa žabokrečinom, što ukazuje na to da je bila živa kada je bačena u kanal i da je smrt nastupila nakon toga što se nagutala vode.

Udarci jesu bili smrtonosni i verovatno bi bez pružene pomoći izdahnula na licu mesta, ali je obdukcija ipak pokazala da je u trenutku kad je ubačena u kanal Jelena Marjanović i dalje disala.

Inače, nepoznati biološki uzorak, uzet sa donjeg dela trenerke ubijene pevačice, za sada je ključni dokaz u otkrivanju počinioca ovog misterioznog zločina.

Ovaj DNK razlikuje se od svih uzetih i upoređenih i ne pripada nijednom od do sada analiziranih. Policija, prema nezvaničnim saznanjima, navodno zna ko je ubica, ali čeka da se završe još neke analize i prikupe materijalni dokazi kako bi slučaj bio dovoljno čvrst za sud.

Tronedeljnu istragu i hvatanje počinioca otežava i to što oružje koje je korišćeno u zločinu nije pronađeno.

I prošle nedelje je policija češljala kanal sa obe strane kako bi eventualno pronašla neki trag koji je možda promakao.

Od glavnih svedoka ponovo su uzete izjave jer su se neki od njih, prema nezvaničnim saznanjima, "nečega prisetili".

2024 © - Vesti online