Ponedeljak 25.04.2016.
01:18
Vestionline

Šešelj: Ne možemo da se ljutimo na svoj narod

Tanjug
Vojislav Šešelj i vrh Srpske radikalne stranke

- Ne možemo da se ljutimo na sopstveni narod… narod je procenio da vredimo ovoliko, naša borba se nastavlja, ubeđeni smo da ćemo građanima koji su nam dali poverenje ispuniti očekivanja. Vratili smo status parlamentarne političke partije i pokazaćemo da smo superiorni u odnosu na sve političke protivnike. Situacija u Srbiji je toliko teška da možemo očekivati vanredne parlamentarne izbore već za dve godine, a sledeće godine imamo predsedničke... Izbora nam neće nedostajati - rekao je Šešelj.

Nažalost, povratak radikala u Skupštinu verovatno će značiti još cirkusa, kao i nekada, o čemu su Šešlja pitali i novinari, govoreći o polivanju vodom, gađanju cipelama, iznošenju ljudi iz parlamenta…

- Da niste toliko subjektivni i pristrasni bilo bi vam jasno da je tako naše ponašanje opravdana reakcija na nedemokratske postupke režima. Raznih režima. Setite se kako su se oni ponašali i na šta smo mi reagovali našim ponašenjem - odgovorio je Šešelj novinarima, istakavši da će se radikali ipak truditi da Skupština bude pristojnija nego što je bila u ovom mandatu. 

2024 © - Vesti online