Nedelja 24.04.2016.
11:46
Vestionline

Kvote za Rolan Garos: Đoković je sigurica

Reuters
Vreme je za krunu u Parizu: Novak Đoković

Najpoznatija kladionica u Velikoj Britaniji "Vilijam Hil" izbacila je kvotu od 1,74 da će Srbin da se domogne krune na pariskoj šljaci. Daleko iza Novak je "kralj šljake" Rafael Nada (4,00). Španac je očajno počeo sezonu, ali je trijumfom u Monte Karlu pokazao da se vraća u staru formu.

Ne treba zaboraviti da je Rafa osvajao čak devet puta Rolan Garos, dok našem asu to nikada nije pošlo za rukom, ali svi se nadamo da je ova sezona ta kada će Novak da prigrli i jedini Grend slem trofej koji mu nedostaje.

Iza Đokovića i Nadala, najbolje se kotira Endi Marej, na koga možete da zaradite devet puta veću sumu od uložene, dok je ista kvota i na prošlogodišnjeg šampiona Otvorenog prvenstva Francuske Stanislasa Vavrinku, koji je posle četiri seta bio bolji od Novaka u finalu 2015. godine.

Švajcarcu Rodžeru Federeru daju se veoma male šanse. Kvota da će da osvoji Rolan Garos je čak 26,00, a ispred njega je i Japanac Kei Nišikori - 21,00. U prvih 10 favorita su: Dominik Tim, Gael Monfis, Žo Vilfred Conga i Huan Martin del Potro, koji se vatio na teren posle duge pauze.

Ipak, do Rolan Garosa, koji kreće 22. maja, treba da se odigraju još dva Mastersa na šljaci, u Madridu i Rimu. Naredne nedelje nas očekuje turnir u španskoj prestonici, na kojem će posle dve godine pauze da igra i Novak Đoković.

2024 © - Vesti online