Nedelja 24.04.2016.
09:00
Vestionline

FOTO: Koji su političari uranili po "izborni muštuluk"?

Tanjug
Prvi uranio Marko Đurič

07.20 Đurić glasao u MZ Cvetni trg

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros odmah po otvaranju glasačkog mesta. On je svoj listić popunio u Mesnoj zajednici Cvetni trg, na biračkom mestu broj 11.

Tanjug
Nije se baš razbudio, ali je bio prvi

07.23 Prvi u redu: Glasao gradonačelnik Beograda Siniša Mali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali glasao je na biračkom mestu u Beogradskoj poslovnoj školi na Zvezdari. Mali je bio prvi glasač na tom biračkom mestu.

08.00 Glasala Maja Gojković

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojović glasala je u Novom Sadu.

Tanjug
Uranila i Maja

08.10 Glasao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Stefanović je došao na glasanje sa suprugom Anom Stefanović.

Tanjug
Prvo dama

8.58 Dačić glasao na glasačkom mestu 37

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić glasao je danas, nešto posle 8.30 časova. On je svoj glas, uz prisutvo velikog broja predstavnika medija, predao na glasačkom mestu 37 gde je došao u pratnji supruge Sanje i sina.

Tanjug
I Dačić sa lepšom polovinom i sa sinom

09.00 Predsednik Liberalno demokratske partije Srbije Cedomir Jovanovic glasao je danas u 9 sati na birackom mestu Ušće u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Jovanović je na izbore došao sa suprugom.

Tanjug
Čedomir sa suprugom

09.00 Ministarka zadužena za evropske integracije i funkcioner SNS Jadranka Joksimović glasala je danas u 9 sati u Osnovnoj školi Bora Stanković u Beogradu.

Tanjug
Širok osmeh...

09.30 Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić glasao je u Beogadu, na biračkom mestu broj 6.

Tanjug
Ministar glasa

10.00 Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je jutros u 10 sati na svom biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici. Šešelj je svoju građansku dužnost obavio u društvu supruge i sina. 

Tanjug
Zajedno na glsanje: Jadranka i Vojislav Šešelj

10 30 Lider SDS Boris Tadić glasao je danas nešto posle 10 časova.On je svoj glas predao na opštini Stari grad, na izbornom mestu 34. 

Tanjug
Nije baš bio raspoložen

10.30 Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, glasao je u 10 sati u selu Končarevu, oko šest kilometara od Jagodine. Marković je na glasanje dosao sa 12- članom porodicom, suprugom, majkom, sinovima, snahama, unučadima koje žive sa njim u zajedničkom domaćinstvu.

Tanjug
Palma i 12 članova porodice

11.00 Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas, nesto pre 11 časova, na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi". Predsednik Nikolić na biračko mesto došao je u pratnji supruge Dragice.

Tanjug
Zajedno ubacili: Tomislav i Dragica

11.30 Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vucic sa cerkom glasa na birackom mestu broj 27, u zgradi "Cepter internacional". U Srbiji se danas odrzavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori.

Tanjug
Vučić sa ćerkom

11.30 Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sa ćerkom glasa na biračkom mestu broj 27, u zgradi "Cepter internacional". U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori.

13.11 Predsednik Demokratske stranke i predsednik pokrajinske vlade u predhodna dva mandata Bojan Pajtić glasao je  u 11 sati na biračkom mestu 177 u Ulici Narodnih heroja broj 5 u Novom Sadu. Pajtić je na biralište došao sa suprugom Vesnom i sinom kome je i dao svoje popunjene glasačke listiće da ih ubaci u glasačke kutije.

13.12 U Kragujevcu prva od kandidata glasala je profesorka Slavica Đukić Dejanović. Ona je glasala na biračkom mestu 49 u predškolskoj ustanovi Nada Naumović.

14.06 Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je na izbornom mestu u Novom Sadu.

2024 © - Vesti online