Subota 23.04.2016.
21:59
Vestionline

Starlete "zakrvile" zbog Cecinog sina

Prinstscreen/Facebook
Svi hoće Cecinog sina: Veljko Ražnatović

Naime, nedavno su starlete dospele u žižu javnosti zbog svađe na zajedničkom snimanju spota, a samo nekoliko dana posle toga, posvađale su se zbog dečka. Elem, verovatno i Tijana i Ava smatraju da je Veljko dobar "plen", pa su želele da ga zavedu, ali zalud su se trudile i svađale, mlađani Ražnatović nije obraćao pažnju ni na jednu od njih, prenosi "Alo!".
 

- Ava i Tijana sedele su za istim stolom, ali su se ignorisale, do jednog momenta. Onda je u kafanu došao i Veljko, Cecin sin. Seo je za sto koji je bio pored Avinog i Tijaninog. Karabatićeva je odmah počela da igra i da se nabacuje Veljku, pa mu je pevala i sve vreme gledala u njega. S druge strane, Tijana je pokušala da privuče pažnju, pa je provokativno igrala, nabacivala se svima za stolom, a kada je videla da Veljko ne gleda u nju, počela je da viče na Avu. Rekla je Avi da je smešna i da joj se svi smeju, kao i da je Veljko ismeva sa drugom - priča izvor ovog lista.

- Tijana je prošle godine po Budvi jurila Veljka, slala mu je poruke, ali ju je on ignorisao. Sada opet nije uspela da privuče njegovu pažnju, pa je bes iskalila na Avi, koja je imala želju da smuva Cecinog naslednika. Verovatno mu je bilo neprijatno kada je video da se svađaju i pominju njega, pa je ubrzo napustio lokal - objašnjava  izvor.

2024 © - Vesti online