Subota 23.04.2016.
19:12 >> 21:44h
Vestionline

Čuki derbi: Pavlović zaledio Humsku!

partizan.rs/Andrej Čukić
Novi neuspeh Partizana ove sezone: Nemanja Mihajlović nije se proslavio protiv "brđana"

Kada su malobrojni navijači u Humskoj pomislili da neće biti pobednika, sjajni napadač "brđana" je iskoristio odličan kontranapad i matirao Šaranova. Po završetku meča, stadionom Partizana se orilo "Uprava napolje".

Pogledajte golova iz Humske!

0:1 Janković

1:1 Božinov

1:2 Pavlović

Gosti sa Banovog su poveli golom Branislava Jankovića u 11. minutu, ali je već posle devet minuta na semaforu je pisalo - 1:1. Strelac za crno-bele bio je osporavani Bugarin Valerij Božinov, na asistenciju zemljaka Bandalovskog. Odmah posle gola otrčao je do trenera Ivana Tomića da podeli radost. Prethodne nedelje, mladi stručnjak je govorio da Božinov ne igra mnogo jer je debeo.

Partizan je od 30. minuta igrao je sa desetoricom zbog brutalnog starta mladog Milenkovića nad Bojićem, ali je osam minuta kasnije "pocrveneo" i gostujući igrač Nikola Janković posle starta nad Evertonom Luizom. Oba starta su bila za "zatvor", pa sudija nije pogrešio kada je pokazao put u svlačionicu neopreznim Milenkoviću i Jankoviću.

Oba tima tražila su penal, Partizan u prvom, a Čukarički u drugom poluvremenu, ali se pištaljka glavnog sudije meča nije začula. 

U ostalim mečevima drugog kola plej-ofa Super lige Srbije: Radnički - Voždovac 2:0, Radnik Surdulica - Vojvodina 1:0. Odložen je meč Borac - Crvena zvezda.

Tabela: Crvena zvezda 42 (-1), Čukarički 33, Partizan 28, Vojvodina i Radnički po 26, Radnik Surdulica 25, Borac 23 (-1), Voždovac 20.

2024 © - Vesti online