Nedelja 30.05.2010.
12:54 >> 15:28h
Press

17 godina pauze, i naravno Džej

Pred prepunom halom Džej je pevao skoro tri sata sa svojim gostima Acom Lukasom, Borom Đorđevićem, svojim zetom Adilom i mladom ’’vezdom Granda’’ Stevanom Anđelkovićem.


Ramadanovski je koncert počeo pesmom „Nedelja", koja ga je proslavila na početku karijere, a na sceni se pojavio obučen u crnom odelu, sa belom ružom za reverom.
Ponesen emocijama, Džej je u jednom trenutku pozdravio poznatog tekstopisca Marinu Tucaković rečima:


- Draga publiko, pozdravite jednim velikim aplauzom ženu koja me je stvorila!


Uz Džejove najveće hitove uživale su i njegove brojne kolege sa estrade, koje su mu svojim dolaskom pružile veliku podršku. Tako su se u ložama mogli videti Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Sinan Sakić, Ana Bekuta, Nikola Rokvić, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević, Moka Slavnić, Bora Todorović, Dragan Kićanović i Tanja Vojtehovski.

  

Tuča posle koncerta

 

Pošto su na jednoj od galerija primećeni tragovi dosta krvi, policija i Hitna pomoć munjevito su posle ponoći došle u „Arenu". Kako ''Press'' nezvanično saznaje, došlo je do velike tuče između dve grupe u kojoj je bilo i povređenih. Oko 15 pripadnika Policijske brigade Beograd izvelo je iz „Arene" grupu od desetak mladića, koje su odmah sproveli u dve ''marice".

2024 © - Vesti online