Petak 22.04.2016.
14:20
Vestionline

Borba se nastavlja: Najveći "Antievrovizijski koncert" Mortal kombata

Promo (Route 011)
 

Beogradski bend Mortal kombat održaće tradicionalni "Antievrovizijski koncert", sedmi po redu, na Kalemegdanu, na košarkaškim terenima Partizana, u subotu, 14. maja, od 20 časova, u organizaciji "Route 011". Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Irish Stew i Koalicioni sporazum, kao i bend iznenađenja.

Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Koncert na Kalemegdanu biće najveći u njihovoj karijeri, a te večeri će svirati i pesme sa novog albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog 10. aprila, u izdanju "Menarta", koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo.

Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. Pre "Besprekorne pobede" su se predstavili albumima "Smrtonosna šorka" (2011) i "Runda 2, udri!" (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog "Antievrovizijskog koncerta", održanog 2013. godine.

Svojoj publici Mortal Kombat uvek priređuje iznenađenja, pa je svaki „Antievrovizijski koncert“ unikatan i drugačiji od prethodnog. Ograničeni broj ulaznica za 7. "Antievrovizijski koncert" je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstixa, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu.

2024 © - Vesti online