Četvrtak 21.04.2016.
19:34
Vestionline, mozzartsport.com

Todorić: Partizan će igrati Evrokup, pa neka nas KSS izbaci!

N. Todorović
Jasan stav: Dragan Todorić i Nikola Peković

Odstupanja nema! Stav Partizana je jasan: Igraćemo Evrokup po svaku cenu! Crno-beli će danas održati sednicu Upravnog odbora na kojoj će biti verifikovan stav iznet pre nekoliko dana, a sportski direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Dragan Todorić tvrdi da je nemoguće da dođe do bilo kakvog zaokreta: 

- Odlučili smo da igramo Evrokup, naravno, ako dobijemo pozivnicu, i taj stav nećemo menjati makar nas KSS isključio! Spremni smo na sve, pa i na takav scenario. Svih 12 klubova ABA lige stavilo je potpis da će igrati Evroligu i Evrokup i nije mi jasno zašto se sada pravi podela, da neki mogu biti učesnici jednog takmičenja, dok drugi ne mogu, iako je sve to u paketu. Jednog dana takav problem može da zadesi i Zvezdu. Zbog toga smatram da svi treba da imamo zajednički stav - jasan je Todorić.

On je ponovio da je Partizan u prošlosti mnogo trpeo zbog koristi srpske košarke i da od sada gleda isključivo svoje interese... 

- Kažem još jednom, spremni smo na sve, pa i na to da budemo isključeni iz Saveza. FIBA nema pravnih osnova da ucenjuje klubove i da preti raznim suspenzijama i siguran sam da će ovaj sukob biti razrešen u institucijama koje nisu vezane za košarku - zaključio jeDragan Todorić.

2024 © - Vesti online