Petak 22.04.2016.
02:30
Vestionline

Ženama je veličina ipak bitna?

pixabay
Nije lako udovoljiti ženama...

Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, tvrde autori istraživanja sa Nacionalnog univerziteta u Australiji. U studiji je korišćenja kompjuterska animacija kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu penisa, visinu, oblik torza itd.

Svaka žena u istraživanju je pogledala 53 muških tela koja su iz kompjutera projektovana na zid u prirodnoj veličini. Svako telo ocenjivale su ocenom od 1 do 7.

Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto, što pokazuje da tvrdnje kako ženama "veličina nije važna", baš i ne drže vodu, barem kod onih koje su učestvovale u ovom istraživanju. Ispostavilo se da favorizuju muške polne organe koji su malo veći od proseka. Neke od njih čak su se pravdale rečima kako veći penis pokazuje da je muškarac zdraviji i snažniji, piše "Dejli Mejl".

Ipak, sa rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile. Za kvalitetnu vezu ipak je najvažniji karakter muškarca, a ne njegove dimenzije.

2024 © - Vesti online