Petak 22.04.2016.
05:30
Vestionline

VIDEO: Mladoženja slupao iznajmljeni Ferari!

Twitter
Postoje i bolji načini za početak braka...

Mladoženja je u nedelju krenuo kod svog prijatelja, kako bi nastavio svadbeno veselje. Međutim, kada se približio njegovoj kući, noga mu je zapela za patosnicu, pa je umesto kočnice pritisnuo papučicu za gas.

Mladić se iz nesreće izvukao nepovređen, ali novčanik mu se neće tako brzo oporaviti. Prve procene govore da će popravka koštati oko 25 hiljada evra, a ujedno će ostati i bez depozita od 6,5 hiljada evra, s obzirom da je auto bio iznajmljen za svadbu. Ali još uvijek živi sa ocem pod istim krovom, a kod njega i zarađuje za život tako što mu pomaže u auto-radionici.

Inače, Ferari je iznajmio u birmingemskoj firmi Executive Travel, koja rentira skupocena vozila po mininalnoj ceni od 700 evra po danu. Zanimljivo je da je ova kompanija u poslednje dve i po godine pretrpela štetu od preko 600 hiljada evra jer su čak četiri iznamljena vozila nestala u plamenu.

Lamborghini Aventador Roadster je 2014. godine navodno zapalio ljubomorni muškarac koji je hteo da naudi mladoženjinoj porodici, a i dva Audi R8 Spyder i Bentley Flying Spur, stradali su u požarima pod sumnjivim okolnostima.

2024 © - Vesti online