Četvrtak 21.04.2016.
14:39
Vestionline

Svedok Jeleninog ubistva ipak postoji?

facebook.com
Policija sve bliže ubici Jelene Krsmanović Marjanović

Naime, prve noći, tokom pretrage terena u Crvenki, nedaleko od mesta gde je kasnije pronađeno telo Jelene Marjanović, policija je pronašla skitnicu u vidno alkoholisanom stanju.

Čovek je spavao u žbunju, a policija ga je probudila i privela na informativni razgovor. Nije poznato da li on ima saznanja o ubistvu.

Policija nista ne prepušta slučaju, pa detaljno proverava svaki detalj, piše "Telegraf". Prethodno su mediji javili da je na obući pokojne pevačice pronađen DNK muškarca.

Čekam poziv...

A posle najave premijera Aleksandra Vučića da će ubica Jelene Marjanović Krsmanović biti pronađen u roku od 48 sati, i ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da se steže obruč oko ubice, te da policija drži situaciju pod kontrolom.

- Svi me pitaju kad će? Ja se tom pozivu nadam svakog trentuka. Da mi kažu: "Ministre završili smo posao, našli smo ga.." Ali ne želim da vršim dodatni pritsak jer oni rade sve što treba i daju sve od sebe - rekao je Stefanović za TV Pink.

Svekar veruje Vučiću

Otac Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice, izjavio da porodica svu nadu polaže u reči Aleksandra Vučića da će ubica uskoro biti uhapšen.

- Dobro je što je premijer najavio hapšenje ubice, to nam je jedina nada - rekao je Vladimir Marjanović.

2024 © - Vesti online