Četvrtak 21.04.2016.
12:58
Tanjug, Vestionline

Milošević: Ćurčić ostaje selektor, Muslin ne dolazi!

N. Đurović
Ne menjamo selektora: Savo Milošević

- FS Srbije najoštrije demantuje i osuđuje sve medijske spekulacije oko navodnog izbora novog selektora. Srbija ima selektora i to je Radovan Ćurčić. Sve ostale informacije na tu temu nemaju dodirnu tačku sa istinom i imaju za cilj obmanjivanje javnosti, kao i rušenje ambijenta u i oko našeg državnog tima - rekao je Milošević za sajt FSS, reagujući na informacije da bi Slavoljub Muslin od juna mogao da nasledi Ćurčića. 

Milošević je konstatovao da ovakva pisanja predstavljaju nastavak kampanje protiv srpskog fudbala, kao i da ruše reprezentaciju. 

- FS Srbije je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne. Svi oni koji se kriju iza "dobro obaveštenih izvora" i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koje ne smemo da propustimo. 

Prema njegovim rečima u ovom trenutku najbitnije je da se nastavi stvaranje pravog ambijenta u nacionalnom timu. 

- Moramo maksimalnu koncentraciju da pružimo na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije - zaključio je potpredsednik FSS.

2024 © - Vesti online