Četvrtak 21.04.2016.
13:01
Tanjug, Vestionline

Stojković: Nismo slučajno drugi, pobeda nam mnogo donosi

M. Todorović
Napad na Humsku: Filip Stojković u duelu sa Živkovićem

- Bilo je jako važno da plej-of počnemo pobedom, Borac nam nije ležao u prethondom periodu, ali smo osvajanjem tri boda napravili dobru uvertiru za Partizan. Sada smo rastereceniji i idemo da se nadigravamo, pokušaćemo da odigramo što je bolje moguće, pa ćemo videti gde će nas to dovesti - rekao je Stevanović za klupski sajt. 

Partizan je poslednji duel dve ekipe slavio na Banovom brdu posle preokreta sa 2:1, ali je Čukarički preuzeo crno-beli drugo mesto posle 1. kola plej-ofa Superlige. 

- Od poslednjeg susreta u usponu su forme oba tima. Imamo pet pobeda u nizu od te utakmice i ne bih voleo da prekinemo seriju. Zna se da je naš cilj Evropa, bez obzira na teške protivnike, jer posle Partizana igramo sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom, razmišljamo pozitivno - naveo je talentovani čuvar mreže. 

Desni bek "brđana" Filip Stojković ističe da Čukarički nije slučajno na drugoj poziciji na tabeli. 

- Imamo prednost na tabeli i nadamo se odličnoj utakmici sa Partizanom. Pobeda bi nam donela pet velikih bodova više, ali isto tako znamo da će biti potrebno mnogo muke i znoja da bismo se radovali - poručio je Stojković, koji je u zimskom prelaznom roku bio na meti Partizana. 

Stojković je kazao da su stvari baš od meča sa Partizanom i dolaska trenera Milana Lešnjaka krenuli na bolje za ekipu sa Banovog brda. 

- Derbi utakmice su najlepše i najizazovnije za svakog igrača. Uvek se radujemo mečevima protiv Partizana, Zvezde i Vojvodine. Naša obaveza je da učinimo sve kako bismo povećali bodovno stanje - zaključio je Stojković. 

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

2024 © - Vesti online