Subota 29.05.2010.
23:41
Vestionline

Vujošević: Moji igrači zaslužuju poštovanje

"Zvezda je veliki klub, oni pobeđuju u seriji. Verovatno su očekivali da će iskoristiti naš umor i pretpostavili su da ne možemo da igramo na svaka tri dana maksimalno koncentrisano i angažovano. Moji igrači su pokazali da to mogu. Baš zato zaslužuju poštovanje", rekao je Vujošević posle pobede od 103:75.

Trener Partizana je istakao da će "crno-beli" maksimalno angažovano odigrati poslednja meča domaćeg prvenstva, iako je beogradski klub praktično već obezbedio prvu poziciju pred plej-of.

"Iz samopoštavanja, poštovanja protivnika i publike, odigraćemo preostale utakmice maksimalno angažovano. Biće, naravno, prostora da se i neko od igrača odmori. Protiv nas svi igraju motivisano, to je sudbina onih na vrhu", izjavio je Vujošević.

Partizan je u dosadašnjem delu sezone u domaćem šampionatu ostvario 11 pobeda i jedan poraz.

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović čestitao je Partizanu na pobedi u večerašnjem meču i dodao da su "crno-beli" od početka utakmice diktirali način i ritam igre.

"U prvoj četvrtini imali smo rezultatski egal, ali ni taj deo meča nismo odigrali kako treba. Nismo reagovali na čvrstu i agresvnu odbranu Partizana. Okrećemo se ostalim utakmicama. Probaćemo da izborimo plasman u 'plej-of' u nadi da ćemo odigrati još neki meč protiv Partizana", rekao je Trifunović.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa sedam pobeda i pet poraza. Crvena zvezda će u narednom kolu dočekati Radnički, dok će u 14. kolu gostovati Hemofarmu.

2024 © - Vesti online