Subota 29.05.2010.
20:30
Tanjug, Vestionline

"Verujem da je Nadal ponosan kako sam skinuo Šakiru"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegov reprezentativni kolega Viktor Troicki snimili su šaljivi spot u kome imitiraju pevačicu Šakiru i Rafaela Nadala u zajedničkom nastupu.

Đoković je "glumio" Šakiru, a Troicki Nadala. Njih dvojica su u jednoj prostoriji, sa perikama na glavama.

"O, Bože. Video sam snimak, brat mi ga je poslao. Video sam to pre meča i malo me je spot opustio. Znate, bio sam nervozan pre meča, tako da sam se neverovatno smejao dva minuta. Šta smo to uradili? Ludo je, jednostavno. Nekad nisam svestan šta radim", rekao je Đoković.

Treći teniser sveta nastavio je onda u šaljivom tonu.
 

"Moraćete da pitate i Troickog, mog partnera u tom spotu. Vrlo smo ponosni. Nisam još pričao sa Nadalom i ne znam šta misli o tome. Mislim da bi bio ponosan mojim izvođenjem Šakire. Stvarno sam uložio mnogo energije i napora u to. Hteo sam da impresioniram svog partnera koji je sedeo na stolici i svirao malu gitaru. 'mešao' sam svim što imam. Bilo je zabavno", rekao je Đoković novinarima u Parizu.


Najbolji srpski teniser se pobedom nad 37. igračem  sveta Rumunom Viktorom Haneskuom sa 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3, 6:2, plasirao u osminu finala Rolan Garosa.

2024 © - Vesti online