Sreda 20.04.2016.
14:58
Vestionline

Konačno stiže i najjeftinija lou kost kompanija: "Rajaner" poleće iz Niša

pixabay.com
Od novembra "Rajanerom" od Berlina do Niša

Mihajlović je, gostujući na TV Pink, rekla da će u toku dana u Nišu biti potpisan ugovor između Aerodroma Konstantin Veliki i "Rajanera" koji će, za početak, dva ili tri puta nedeljno imati letove iz Berlina za Niš.

- Ovo je jako dobra vest za sve građane koji će sada imati mogućnost da povoljno lete do nemačke prestonice, ali je ovo i jako dobra vest za Niš i za jug Srbije koji će imati koristi od putnika koje će im dovoziti "Rajaner" - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da se prethodne dve godine intenzivno radilo na osposobljavanju Aerodorma u Nišu te da je Vlada Srbije opremila ovaj aerodrome neophodnom opremom i za letove u zimskim i uopšte teškim vremenskim uslovima. 

Mihajlović je poručila i da je sve spremno za direktne letove do Amerike te da se prvi let Beograd-Njujork očekuje 23. juna.

- Jedina smo država u regionu koja ima direktan let do Amerike. To je velika stvar za Srbiju. Svi iz regiona će se slivati na naš aerodrom Nikola Tesla u koji se ulaže 20 miliona evra u proširenje kapaciteta. Izabrali smo privatizacionog savetnika koji će nam oomoći da podignemo aerodrome na viši nivo - rekla je Mihajlović i dodala da Nikola Tesla već ima pet miliona putnika što je najveći trend rasta u regionu.

2024 © - Vesti online