Ponedeljak 18.04.2016.
16:48
Vestionline

Hrvati vole srpske narodnjake, ali se o tome ćuti: Evo koji pevač "razbija" komšije

A. Čukić
Srpski Franjo ili Piroman

Boban Rajović je na turneji po bivšoj Jugoslaviji, a hrvatski mediji, što u šoku, što u neverici, donose tekstove u kojima čitaocima objašnjavaju ko je, zapravo, on. Ali i koje su najveće srpske estradne zvezde.

Tako zagrebački "Jutarnji list" piše o njemu da je nesuđeni fudbaler, koji je pevačku karijeru počeo u Danskoj i Švedskoj i da je nastupao na koncertima sa najvećim zvezdama srpske estrade poput Vesne Zmijanac, Dragane Mirković, i drugih.

"Ovaj Crnogorac rođen u Danskoj, 2000. godine otišao je u Beograd i snimio svoj prvi album. Dosad je u Hrvatskoj nastupao uglavnom po manjim klubovima, pa je tako za njegov prošloletni nastup u vodičkoj Hacijendi trebalo izdvojiti 60 kuna (1.000 dinara). Međutim, u zagrebačkoj Areni najjeftinija karta će koštati 90 (1.500 dinara), a najskuplja, ona super VIP ulaznica neverovatnih 1.900 kuna (31.000 dinara). Najveći hitovi su mu 'Usne boje vina', 'Padobran', 'Piroman'", piše list.

Citira se i njegova izjava da obožava da peva u Hrvatskoj i da su mu prijatelji iz Srbije čak nadenuli nadimak "Franjo" zbog toga što često nastupa u komšiluku.

2024 © - Vesti online