Nedelja 17.04.2016.
14:15
Vestionline, mozzartsport.com

Problem za Partizan: Suspendovani Everton i Ilić!

partizan.rs/M. Todorović
Pauzira: Everton Luiz

Nikako Ivan Tomić da uopšte dođe u priliku da sastavi, makar na papiru, najbolji tim Partizana. Šef struke crno-belih se posle 151. večitog derbija suočio sa dodatnim nevoljama, jer za susret narednog kola protiv Čukarčkog ne može da računa na dvojicu prvotimaca: Sašu Ilića i Evertona Luiza.

Kapiten Parnog valjka je protiv Crvene zvezde zaradio četvrti žuti karton u sezoni i sledi mu automatska suspenzija, što znači da neće biti na raspolaganju Tomiću za duel drugog kola plej-ofa, u kome narednog vikenda na Topčidersko brdu stižu Brđani, koji su u ovoj rundi prestigli aktuelnog prvaka i zaposeli drugo mesto na tabeli.

Da nevolja po Partizan bude veća na derbiju je isključen i Everton Luiz, ni on neće moći da igra proitv Čukaričkog, što smanjuje opcije Ivanu Tomiću, pa će se u novonastalim okolnositma osloniti na Marka Jevtovića, koji je u periodu dok je Brazilac bio povređen igrao na mestu zadnjeg veznog.

U međuvremenu, crno-beli u sredu 20. aprila gostuju u Subotici, gde će protiv Spartaka tražiti plasman u finale Kupa Srbije, pošto je prvi polufinalni meč završen bez golova.

2024 © - Vesti online