Subota 16.04.2016.
15:26
Vestionline

"DS jedina brana da Srbija ne postane S. Koreja"

Tanjug
"Privode gladne, novinari kleče..."

Hapse paore umesto kriminalaca

Na pitanje da li će, ukoliko ipak DS ostanu ispod cenzusa, podneti ostavku na mesto predsednika stranke, Pajtić je rekao:

- Šansa da ostanemo ispod cenzusa jednaka je onoj da nas sad pregazi voz ovde nasred Terazija, gde je sedište DS. Naravno da je to nemoguće - rekao je Pajtić.

Na konstataciju da poslednja tri istraživanja kažu da je DS na ivici, Pajtić je rekao da je Čerčil rekao da veruje samo u onu statistiku koju je sam falsifikovao. 

- Tako i Aleksandar Vučić falsifikuje svoju statistiku i jasno je da to radi zato što je DS infrastrukturno, programski i intelektualno najjača stranka i jedina koja može da smeni režim i u budućnosti bude ozbiljna opozicija. Ne bi me iznenadilo da do izbora objave da ni ja neću glasati za DS - istakao je Pajtić, prenose agencije.

Predsednik Demokratske stranke je ponovio da će DS, ukoliko dobije izbore, vratiti građanima otete plate i penzije, kao i otete subvencije koje je upravo ta stranka uvela.

- Mi smo omogućili da zdravstveni, prosvetni radnici i policija imaju mnogo veća primanja - rekao je Pajtić. 

On je istakao da je DS jedina brana da Srbija ne postane Severna Koreja u kojoj će neko ko kaže da je gladan biti priveden, u kojoj će novinari morati da kleče, u kojoj će ljudi biti izloženi nasilju, u kojoj će umesto kriminalaca biti hapšeni paori.

2024 © - Vesti online