Petak 15.04.2016.
23:33
Vestionline

Hit: Izlazio je sa tri devojke odjednom, a to nije ono najluđe u ovoj priči...

Naime, jedna devojka je ostala u šoku kada je na Fejsbuku otkrila da njen dragi u vezi sa još dve žene. Mladić ne samo da je bio sa sve tri u isto vreme, već je planirao nešto još luđe.

Njegov trostruki život ga je doveo do toga da Dan zaljubljenih provede sa sve tri, a čak je planirao da ih odvede i na odmor u isto vreme. Koliko je daleko išao u testiranju samog sebe govori i činjenica da je planirao da ih odvede u porodični dom gde bi upoznale njegove roditelje, naravno svaku različito veče. Što je najluđe, njegova majka nije imala ništa protiv.

Kada je nesrećna otkrila tajni život svog dečka rešila je da mu se osveti. Upropastila je njegov automobil, na kome je ispisala da je varalica i lažov.

- Nijedna od nas nije imala ideju da se ovo dešava. Sve tri nas je pozvao na venčanje svog brata. Ne znam kako je mislio da će to funkcionisati - kaže jedna od prevarenih žena.

Pošto su putem Fejsbuka otkrile njegovo neverstvo tri žene su odlučile da se solidarišu jedna s drugom umesto da se međusobno okrivljuju.

A da li se ovaj mačo izvinio svojim devojkama? Ma kakvi, čak je bio i iznenađen što nisu i ranije saznale jedna za drugu...

2024 © - Vesti online