Subota 16.04.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Odoše Čolići u Selters Banju

Vesti
Renovirani objekat: Selters Banja

U neposrednoj blizini su planine Kosmaj i Bukulja. Nedaleko je i Oplenački kompleks u kome su grobnice Karađorđevića i crkva koju je podigao Petar I Karađorđević, selo Orašac, gde je buknuo Prvi srpski ustanak, srednjovekovni manastiri Tresije i Pavlovac i Markovačko jezero...

U svemu tome samo delom će uživati i 62-godišnja samohrana majka Ljiljana, koja je pratilac svoga 42-godišnjeg sina Aleksandra, štićenika "Vesti", obolelog od ubrzanog starenja mozga.

"Ne osećam se ni sama dobro, ali moram pomoći mom sinu, ova banja i njena lekovita voda pozitivno utiču na njegovu bolest. Svaki put posle boravka u Selters Banji poboljša se Acino zdravstveno stanje. No, ni ovog puta ne bismo mogli biti posetioci, a još manje turisti ovog banjskog lečilišta, da nismo primili prilog iz Kanade. Zahvaljujemo se svim članovima Srpske bratske pomoći, na čelu sa predsednikom Branislavom Živanovićem, koji su naša potpora, uz neke čitaoce 'Vesti', već dugi niz godina. Hvala svima!", poručila je ova skromna i napaćena žena.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online