Petak 15.04.2016.
16:55
espreso.rs

Nova teorija: Jelenu ubio robijaš iz Zabele sa kojim je bila u vezi?

facebook.com
Teorija mnogo, a ubica pevačice Jelene Krsmanović i dalje je na slobodi

Naime, kako saznanje portal espreso.rs od izvora bliskog istrazi, među zatvorenicima u Zabeli se uveliko priča o ovoj teoriji, a navodno i policija zna za ovu priču, ali nema dovoljno čvrstih dokaza.

Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend. Vreme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće.


Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom.

A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića.

Espreso je pokušao da proveri ovu priču u MUP-u Srbije, međutim, ni zvanično, ni nezvanično, niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše ova saznanja zbog, ugrožavanja istrage.

2024 © - Vesti online